LP COVER

Vi fikk da i oppdrag om å lage et lp-cover der vi måtte levere det inn på its-learning. Vi brukte sider som denne som viste årets topp grafikk designs. I medie-timene har vi sitt på forskjellige typer lp-covere, for å lete etter inspirasjon. Det jeg tenker jeg vil ha et et lp cover med sterke forskjellige farger, nesten neon-like. Jeg tenker at jeg vil kanskje ha en trendy effekt som glitchy f.eks. Jeg er veldig glad i fargene rød, svart eller blå så jeg tenkte noe lignende til det.

Da har jeg bestemt i mitt lp-cover skal jeg ha farge kombinasjonene rød, hvit og svart. Fordi jeg likte hvordan rød betydde lidenskap og sensitivitet. Her er noen av ideene jeg har hatt til effekter på lp-coveret mitt. Jeg hadde mange forskjellige ideer, fra double exposure til negative space. Jeg stresset litt over hvilke effekter og farger jeg skulle bruke i begynnelsen av oppgaven men etter tiden gikk så strømmet inspirasjon inn.

I bildet mitt er det jeg som er modellen da, det har jeg faktisk ikke tatt i studio, men hjemme. Der har jeg på meg røde solbriller som symboliserer kulheten min ;). Jeg tenkte å legge til en rød-svart aktig effekt på bildet fordi bildet var litt for lyst, eller mer gul-tonet. Det er en del kontraster i lp-coveret mitt med farge-kontrast og tekst-kontrast, eller størrelse-kontrast ettersom ord er repetert men en større skrift på tittelen av albumet “DIVERGENTS”. Det jeg har på meg i bildet er en svart blazer og en svart topp, men det vises ikke på bildet. Jeg har brukt de samme farge kontrastene i albumet som klærne jeg brukte.

På baksiden av lp-coveret så har jeg en sangliste, som er formet som et kryssord etter inspirasjon av Kanye West’s album “The Life of Pablo” som jeg synes var virkelig kult. Jeg gjorde da at skriften var lik men at de hadde forskjellige fargekontraster, ved den røde bakgrunnen og mørkere rød skrift på sang titlene og hvit skrift på alle de andre bokstavene som ikke passet.

 

 

 

 

Her har jeg samlet alle ideene jeg har tenkt til å bruke som bilde i coveret. Jeg bestemte meg da for ingen av disse, kanskje noen få.

loolool.jpglollloloollololo.jpglollllll.jpg

Jeg hadde flere mulige forsider å velge mellom men jeg valgte dette da fordi jeg hadde fått flere tilbakemeldinger om at dette var det beste utdraget. lollloloollololo.jpg

lllo

KEBB står for Kontrast, enhet, balanse og bevegelse

KONTRAST: Jeg har da brukt farge-kontraster og skrift, størrelse kontraster. I bildet så er rød og hvit kontraster og på baksiden er hvit og rød kontrast farger på skriften.

ENHET: Det som går igjen i albumet er fargene og skriften, jeg har brukt veldig mye av det samme slik at det ikke ble så veldig rotete hvis jeg hadde brukt forskjellige skrifter f.eks.

BALANSE: Det er en del balanse i det første bildet men det vipper litt til siden ved en del effekter på den andre, men den store skriften på venstre side vipper balansen slik at det nesten er sentrert. På det andre bildet er det sentrert, veldig mye balanse. Det er alt veldig rett.

BEVEGELSE: Det er en del bevegelse på det andre bildet, ved kryssordet. Bildet på første side er også kroppet firkantet som gjør at alle sidene er like lange.

Budskapet mitt er lidenskap, som med hjertene i bildet og bruken av rød. Tenåringer disse dagene har veldig mye lidenskap når det gjelder forskjellige ting, kjærlighet, hobbier etc. Dette er da mer fokusert på kjærlighet.

FERDIG RESULTAT: lollloloollolololllo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s